sony-predstavuje-nove-tituly-pro-ps-vita
Novinka Sony představuje nové tituly pro PS Vita

Sony představuje nové tituly pro PS Vita

Maggot

Maggot

23. 11. 2011 10:52 1
Reklama

Sony se během své včerejší konference v Londýně nenechala zahanbit a přichystala pro hráče masivní porci informací, týkající se nejenom samotného handheldu PlayStation Vita, ale z větší části také her pro něj tvořených. K evropskému vydání konzole tak bude k dispozici přes 12 titulů, zatím byl potvrzen následující line-up:

- Uncharted: Golden Abyss

- WipEout 2048

- Reality Fighters

- Little Deviants

- ModNation Racers: Road Trip

- Everybody’s Golf

- Escape Plan

- Gravity Rush

- Hustle Kings

- MotorStorm RC

- Top Darts

- Super StarDust Delta

Ve vývoji jsou dále následující tituly:

Army Corps of Hell, Square Enix; Asphalt: Injection, Ubisoft; Disgaea 3 Return, NIS America; Dungeon Hunter: Alliance, Ubisoft; Dynasty Warriors Next, Tecmo Koei; EA Sports FIFA Football, EA; F1 2011, Codemasters; Lego Harry Potter: Years 5-7, WB Games; Lumines Electronic Symphony, Ubisoft; Michael Jackson: The Experience HD, Ubisoft; Ninja Gaiden (working title), Tecmo Koei; OddWorld: Strangers Wrath, OddWorld Inhabitants; Puddle, Neko Entertainment; Pure Chess, RebelPlay; Putty Squad Vita, System 3; Rayman Origins, Ubisoft; Ridge Racer, Bandai Namco; Shinobido 2, Bandai Namco; Silent Hill: Book of Memories, Konami; Stardrone Extreme, BeatShapers; Super Monkey Ball Banana Splitz, SEGA; Supremacy MMA, 505 Games; Tales from Space: Mutant Blobs Attack, Drinkbox Studios; The Treasures of Montezuma Blitz, Alawar Entertainment; Touch My Katamari, Bandai Namco; Troopies, Bloober Team; Ultimate Marvel vs. Capcom, Capcom; Urban Trials, Tate Multimedia; Virtua Tennis 4: World Tour Edition, SEGA; Orc Attack, Casual Brothers; Ben 10 Galactic Racing, Bandai Entertainment; Dragon’s Racing, Ignition Entertainment; Robot Rescue Revolution, Teyon; Mortal Kombat, WB Games; Assassin’s Creed, Ubisoft; Bioshock, Take Two; Street Fighter X Tekken, Capcom; Call of Duty, Activision Blizzard.

Z nových oznámení padlo slovo na novou taktickou akci z pohled třetí osoby, Unit 13, kterou pro PS Vita vyvíjí studio Zipper Interactive, tvůrci her jako SOCOM: Confrontation nebo MAG. Hra se samozřejmě úzce zaměřuje i na online hraní a bude z velké části využívat právě i nové možnosti PSV.

Sony ovšem odhalila i další díl závodní arkády MotorStorm, s názvem MotorStorm RC, který vyjde jak na PSV, tak na PS3 a hráči mezi sebou budou moci soupeřit, nehledě na platformě, na níž hru hrají. Závodit se bude ve čtyřech lokacích, přičemž každá z nich obsahuje několik unikátních tratí. Když si hru navíc koupíte na jednu z platforem, automaticky získáváte titul i pro tu druhou.

Demonstrace přešla až na tolik diskutovanou technologii augmentované reality a tedy i software AR Suite, jenž využívá kamerových možností přístroje a vytváří si tak vlastní herní prostředí na základě prostředí reálného. Na datu vydání samotného hardwaru se nic nemění, 22. února 2012 pro nás Evropany stále platí.

Ridge Racer Vita

Touch My Katamari

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama