Fortuna Poker nabízí pestrou pokerovou zábavu pro všechny typy hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortuna Poker nabízí pestrou pokerovou zábavu pro všechny typy hráčů

Fortuna Poker nabízí pestrou pokerovou zábavu pro všechny typy hráčů

Komerční sdělení
9. 4. 2024 21:00 1

Ať už jste pokerem nepolíbený nováček nebo velezkušený hráč, z nabídky zbrusu nové online pokerové herny Fortuna Poker si jistě vyberete. Napříč nejrůznějšími formáty a limity si zde poker zahrajete ve variantě Texas Hold’em, Omaha i Short Deck.

Reklama

Poker, dlouhodobě nejpopulárnější karetní hru na světě, si nově můžete vyzkoušet také na české online pokerové herně od Fortuny, zavedené tuzemské společnosti s dlouholetou tradicí. Fortuna Poker vítá nové hráče nejen štědrými bonusy, ale především širokou nabídkou pokerových variant a formátů opravdu pro každého.

Vyzkoušejte si Fortuna poker online – vybere si každý hráč!

Začínající hráče pokeru jistě potěší každodenní freerolly, což jsou turnaje zdarma bez vkladu, v nichž si mohou více osvojit herní praxi a případně i vyhrát skromnou finanční odměnu. Freerolly jsou ideální možností, jak si osahat herní software herny a také se blíže seznámit s pokerovými pravidly.

Kromě freerollů, kde nemusíte platit žádné startovné, se vstupné (buy-in) do jednotlivých turnajů pohybuje v rozmezí od €0.50 do €1.000. Na své si tedy přijdou i ostřílení hráči. Kromě vícestolových multi-table turnajů (MTT), jednostolových sit & go (SNG), popř. kvalifikačních satelitů do větších eventů je na výběr samozřejmě i cash game. 

Cash game, českou pokerovou hantýrkou též “kešovka”, začíná na online herně Fortuna Poker micro limity €0.01/€0.02, kde si tento flexibilní pokerový formát může užít i naprostý začátečník. Pro pokročilé hráče jsou pak určeny nejvyšší limity až do výše €25/€50. Méně trpělivým jedincům se může zalíbit “speed poker”, akční verze cash game, která hráče po zahození karet okamžitě přesazuje k jinému stolu.

Na online herně Fortuna Poker, jejíž recenzi si můžete přečíst v tomto článku, si kromě široké nabídky výše uvedených formátů a limitů můžete zkusit vícero druhů pokeru! Nejrozšířenější Texas No Limit Hold’em je totiž doplněn nejen stále populárnější čtyřkaretní variantou Omaha nebo Omaha Hi-Lo, ale dokonce disciplínou Six Plus Hold’em neboli Short Deck, která se hraje pouze s 36 kartami.

V neposlední řadě je třeba zmínit, že nově příchozím hráčům poskytuje Fortuna Poker bonus za registraci 300 Kč bez jakýchkoliv dalších podmínek a také vstupenku do turnaje v hodnotě €10 (při vkladu min. 500 Kč). Po registraci pak budete mít Fortuna Poker vždy po ruce, neboť je přístupný jak z webového prohlížeče, tak aplikace, kterou lze stáhnout a nainstalovat do stolního počítače, notebooku, tabletu i mobilu. 

Ač je Fortuna Poker českou online pokerovou hernou s licencí od MFČR, je také partnerem sítě iPoker. Díky této mezinárodní platformě se mohou tuzemští hráči těšit na nonstop akci a kromě svých krajanů také na pole hráčů ze zahraničí. Veškeré potřebné informace, novinky a promo akce o herně Fortuna Poker pak najdete vždy na webu Pokerarena.cz.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama