Destruction AllStars trpí na nedostatek hráčů. Studio je nahradí počítačem řízenými závodníky
i Zdroj: Hrej.cz
Destruction AllStars Novinka Destruction AllStars trpí na nedostatek hráčů. Studio je nahradí počítačem řízenými závodníky

Destruction AllStars trpí na nedostatek hráčů. Studio je nahradí počítačem řízenými závodníky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 6. 2021 11:08

Destruction AllStars nemá dostatek hráčů. Exkluzivita pro PlayStation 5 proto zapojí do jízdy počítačem řízené vozy, aby byl zajištěn fungující matchmaking.

Reklama

  • Destruction AllStars v jistých časech nemá dostatek hráčů
  • Studio tedy povolá počítačem řízené jezdce
  • Hra se nyní prodává za sníženou cenu

“Destrukční derby by potřebovalo trochu lepší nápady a mnohem více obsahu. Zatím nabízí průměrný zážitek, který až překvapivě brzy omrzí,” hlásí verdikt naší recenze. Novinka většinu hráčů patrně opravdu brzy omrzela, což se začalo odrážet v dlouhém čekání na dostatečný počet jezdců.

Studio Lucid Games bylo tedy donuceno povolat do hry boty, kteří reálné hráče zastoupí. O skutečnosti informovalo na Redditu. “Chceme zajistit, aby byla kapacita zápasů zaplněna co největším možným počtem skutečných hráčů, pokud ale bude při čekání na zápas X hráčů chybět, zaplní zbývající místa AI boti,” vysvětlili vývojáři. Zároveň dodali, že se počítačem řízení závodníci nikdy neobjeví v kompetitivním režimu Blitz.

Studio naznačilo, že zvládá obsadit pozice v časech od 18:00 do půlnoci ve všední den, dostatek hráčů má také o víkendech po 16:00 až do brzkých ranních hodin. V tom se samozřejmě nijak neliší od jiných multiplayerových titulů, obzvlášť o víkendech by s naplněním kapacity neměl být problém. 

Malý zájem se již odrazil v ceně hry. Dle původních plánů mělo být destrukční derby prodáváno za plnou cenu, během prvních dvou měsíců po vydání si však hru mohli do knihovny zařadit všichni předplatitelé služby PlayStation Plus, teprve poté měla být k mání s původní cenovkou. Cena byla ale výrazně snížena, hra se nyní prodává za 20 dolarů. Dalším krokem by mohlo být překlopení do kategorie free-to-play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama