Trailer vysvětluje, proč zkusit demo Outriders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer vysvětluje, proč zkusit demo Outriders

Trailer vysvětluje, proč zkusit demo Outriders

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 2. 2021 10:12 1

Právě dnes se na všech oblíbených platformách objeví demoverze chystané online akce Outriders. Studio People Can Fly při této příležitosti vydalo nový trailer, v němž vysvětluje, proč byste si hratelnou ukázku neměli nechat ujít.

Reklama

Autoři nechají zájemce projít první kapitolou chystané kampaně. Její dokončení by podle všeho mělo zabrat zhruba tři hodiny, další čas lze utopit v několika vedlejších úkolech. K dispozici budou čtyři třídy - Devastator, Pyromancer, Technomancer a Trickster, hráči si otestují také tvorbu postavy a její úpravu ve vlastním kempu.

S tvorbou postavy by si měli dát záležet, je totiž možné s ní navázat po zakoupení plné verze. Demoverze je zároveň připravena na cross-play, hráči se tedy mohou spojit nehledě na platformu. Jedinou výjimkou je Stadia a Epic Games Store, kde funkce není podporována. Hratelná ukázka není časově omezena, nikam nezmizí ani po vydání hry. Za připomenutí stojí její velikost. Na PC zabere na disku 24 GB, na konzolích pak ukrojí o 2 GB méně.

Příchod Outriders byl původně naplánován na konec loňského roku, hra měla vyjít po boku nových konzolí. To se ale nestihlo. V rozhovoru pro Wccftech se k odkladu vyjádřil kreativní ředitel Bartek Kmita. Čas navíc podle něj umožnil vývojářům vyladit několik drobností. Ve hře údajně nic podstatného nechybělo, spíše šlo o stovky malých detailů a nedostatků, které dohromady tvořily neuspokojivý zážitek. A právě tento problém se ve studiu snažili napravit.

Outriders míří na platformy PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a na PC, datum vydání je naplánováno na 1. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama