Biomutant vyjde nejpozději v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Biomutant vyjde nejpozději v březnu

Biomutant vyjde nejpozději v březnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 1. 2021 09:56 2
Reklama

Biomutant byl oznámen už v roce 2017. Open-world RPG se ve stejném roce stalo hitem Gamescomu, vývojáři o novince mluvili pouze v superlativech, což probouzelo nemalá očekávání na straně hráčů. Zmutovaný rošťák byl ale bohužel několikrát odložen, dalo by se říct, že se na něj prakticky zapomnělo. Vydavatel ale slibuje, že se velmi brzy vrátí na scénu.

Skutečnost naznačil Klemens Kreuzer, výkonný ředitel THQ Nordic. Na Biomutanta přišla řeč v rozhovoru pro server Games Industry. Kreuzer označil jeho vydání jako velmi důležité, dle jeho slov by k němu mělo dojít v prvním čtvrtletí letošního roku.

Pokud nejde pouze o planý slib, měl by Biomutant přicupitat nejpozději koncem března. Dá se tedy očekávat, že se o hře v nejbližší době opět začne mluvit, přijdou pravděpodobně nové trailery a čerstvé gameplay záběry. Poslední ukázka se k nám ostatně dostala v červnu loňského roku, fanoušci jsou jistě zvědaví, kam se hra od té doby posunula.

Biomutant původně mířil na platformy PlayStation 4, Xbox One a PC, hratelný bude i na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series. Zda vývojáři plánují více zapracovat na verzích pro nové konzole, to zatím není jasné.

Biomutant vyjde nejpozději v březnu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama