Medium se předvádí v gameplay ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Medium se předvádí v gameplay ukázce

Medium se předvádí v gameplay ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 1. 2021 10:00 1
Reklama

Bloober Team se nechal slyšet, že je The Medium jedním z nejambicióznějších hororů, na kterém polské studio kdy pracovalo. Zatím se k nám dostaly pouze krátké trailery, z nichž jsme si museli domýšlet, co novinka asi přinese. Datum vydání se ale pomalu blíží, přišel tedy čas na delší gameplay ukázku.

Autoři záběry najednou nijak nešetří. Nabízí totiž celých 14 minut, takže si už můžeme udělat poměrně jasný obrázek o tom, co od novinky čekat. Marianne se ocitá v lobby opuštěného hotelu, kde by na recepční mohla čekat celou věčnost. Právě zde se dočká velmi podivného uvítání.

Dojde totiž na rozdvojení reality. Ve spirituálním světě přijde hlavní hrdinku pozdravit malá holčička, která si nechává říkat Sadness. Marianne nicméně zůstává i ve skutečném světě, kde v tu chvílí působí trochu zvláštně, jelikož si povídá s někým, kdo ve skutečnosti není vidět.

Ukázka následně napovídá, jak budou vypadat environmentální hádanky a přepínání mezi dvěma světy. Dojde také na setkání s příšerou The Maw, která je patrně hlavním záporákem celé hry. Holčička, s níž se Marianne v hotelu potkala, naznačila, že kdysi měla mnoho kamarádů. Jejich zmizení má pravděpodobně na svědomí právě The Maw.

The Medium vyjde 28. ledna na konzolích Xbox Series a na PC. Hra bude od prvního dne dostupná v Game Passu.

Medium se předvádí v gameplay ukázce
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama