Next-gen FIFA 21 vyšla o den dříve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Next-gen FIFA 21 vyšla o den dříve

Next-gen FIFA 21 vyšla o den dříve

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 12. 2020 11:31
Reklama

Vylepšená verze aktuálního ročníku virtuálního fotbalu FIFA 21 měla vyjít až zítra, společnost EA Sports ale zřejmě hráčům nadělila předčasný vánoční dáreček, a zpřístupnila ji o den dříve. Majitelé Xbox Series S, Series X a PlayStation 5 tak mohou začít vychutnávat fotbal v novém kabátku.

Samozřejmě stále platí, že mají ke hře přístup současní majitelé verzí pro předchozí generaci. V rámci služby tzv. dvojího nároku mohou stahovat hráči se všemi edicemi, včetně té základní. Zatím to ale vypadá, že next-gen verze přináší jisté problémy. Já osobně, i když FIFA 21 vlastním, musím hrát trial verzi služby EA Play, protože dvojího nároku z nějakého důvodu využít nemůžu. Na subredditu věnovaném FIFA se pak objevují zmínky o problémech se stahováním na obou konzolích, případně s tím, že jsou adaptivní triggery na PlayStationu 5 nepoužitelné, protože náhodně každých pár vteřin “ztvrdnou” na maximální odpor.

První dojmy z hraní jsou však velmi pozitivní. Úvodní ukázkový zápas mezi Liverpoolem a PSG je velmi efektní, nechybí tzv. player escort, tedy děti doprovázející hráče na hřiště a velmi soldiní jsou i detaily diváků. Na druhou stranu už druhý zápas z klasického výkopu, duel mezi slabšími týmy Premier League, vypadal velmi podobně jako v původní hře, jen po hřišti poletovaly mraky bublin.

Na next-gen verzi FIFA se podíváme v článku i videích, které právě připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama