CP 2077 údajně běží dobře i na základní PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CP 2077 údajně běží dobře i na základní PS4

CP 2077 údajně běží dobře i na základní PS4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 11. 2020 08:47 6
Reklama

V týdnu se k nám dostaly ukázky, které naznačily, jak běží Cyberpunk 2077 na konzolích Xbox Series a PlayStation 5. Srovnány byly se záběry pořízenými na výkonnějších strojích minulé generace, tedy na PS4 Pro a Xbox One X. CD Projekt Red se ale už příliš nechlubí tím, jak se hra hýbe na základních konzolích.

Právě kvůli nim ostatně došlo k poslednímu odkladu. Vývojáři zkrátka nebyli spokojeni s technickým stavem, takže se zaměřili na optimalizaci těchto verzí. A právě o tom se v rozhovoru s investory zmínil Adam Kiciński. „PS5 [verze] je skvělá, ale PS4 je také velmi dobrá,“ prohlásil výkonný ředitel polského studia s tím, že těch pár týdnů navíc skutečně pomohlo verze pro základní konzole vylepšit. „Věřím, že hra běží výborně na každé platformě.“

Kiciński zdůraznil, že je potřeba brát v potaz, že jde o masivní open-world. „Jsou překvapivě dobré, na to že se jedná o tak velký svět,“ vysvětlil investorům. Těžko si pod těmito slovy něco představit. Bude skutečně zajímavé sledovat, jak se vývojáři s výzvou poprali, zda sedm let staré konzole opravdu nabídnou slušný zážitek.

V rozhovoru figuroval také Keanu Reeves. Představitel Johnyho Silverhanda dle Kicińskiho měl možnost hru vyzkoušet. „Hrál tu hru, ale pokud dobře vím, ještě ji nedokončil,“ prohlásil ředitel s tím, že byl Keanu se zážitkem velmi spokojený. Populární herec se objevil také v poslední epizodě Night City Wire, v níž autoři nechali diváky nahlédnout do zákulisí. Reeves je zde vidět při natáčení s pomocí technolgie motion capture.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama