Gears 5 nabízí hráčům DLC crossover s WWE
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gears 5 nabízí hráčům DLC crossover s WWE

Gears 5 nabízí hráčům DLC crossover s WWE

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 11. 2020 13:55 10
Reklama

Prolnutí s další známou značkou nemíjí ani Gears 5. Vývojáři ze studia Coallition oznamují, že pátý přídavek rodiny Gears už nyní nabízí multiplayerové DLC s předními tvářemi wrestlingové organizace WWE. 

Balíček WWE Superstars The New Day poskytuje hráčům možnost zahrát si v kulisích univerza Gears i za světoznámé představitele WWE, jako je Kofi Kingston, Big E nebo Xavier Woods. Souběžně s jejich maličkostí přibývá navíc i přes 700 řádků přidaného komentáře, upravitelná výstroj COG stylizovaná do motivů bojových ringů a také sada několika skinů pro vybrané zbraně.

Přístup k veškerému uvedenému obsahu je pro předplatitele Xbox Game Pass Ultimate zdarma až do 4. prosince. Poté bude možné balíček dostupný za 20 amerických dolarů. Identická cenovka byla stanovena i pro separátní koupi na Steamu a Microsoft Storu.

Závěrem podotkněme, že svět obou značek se setkal už před několika dny, kdy Dave Bautista skrze update Gears 5 pro Xbox Series nabídl svou tvář coby volitelnou alternativu ke vzhledu Marcuse Fenixe.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama