Video nabízí historii Bratrstva oceli z F76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video nabízí historii Bratrstva oceli z F76

Video nabízí historii Bratrstva oceli z F76

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 11. 2020 07:32
Reklama

Hráči Fallout 76 se brzy dočkají nového obsahu, v Appalachii totiž od 1. prosince rozbije tábor Bratrstvo oceli. Úkol po zuby ozbrojených vojáků se nemění, i tentokrát se budou snažit zajistit cenné technologie a přispět k obnovení společnosti. Cesta do Apalanchie však byla dlouhá, její historii mapuje nový trailer.

Expediční skupina vznikla z vojenské jednotky pod vedením Elizabeth Taggerdy. V roce 2077 dohlížela na skupinu vojáků během vojenské akce. Vše šlo podle plánu, než jednotku jednoho rána probudil vzdálený výbuch atomové bomby. Skupina se tedy přesunula do Spruce Knob Lake, kde se skrze radiové vlny snažila spojit s přeživšími. K jejich překvapení v rádiu uslyšeli hlas Rogera Maxsona z bunkru Lost Hills, vůdce skupiny dezertérů, kteří se před výbuchem od armády odpojili. Velmi brzy ale vyjde najevo, že nic není tak, jak se na první pohled zdá, Elizabeth tedy s Rogerem naváže spolupráci.

Takhle začíná osmiminutové video, které je bohužel poměrně chudé na gameplay záběry, což se snaží kompenzovat množstvím informací ohledně bratrstva. Někteří fanoušci v minulosti poukazovali na skutečnost, že tato skupina nemá ve světě Fallout 76 co pohledávat, jelikož to z historického hlediska zkrátka nedává smysl. Ukázka se tedy snaží přítomnost bratrstva trochu vysvětlit.

I bez ní se ale hráči zajisté obejdou. Ve finále jde jednoduše o další frakci, s níž mohou v sérii úkolů spolupracovat, nebo válčit. Expanze se ve hře objeví 1. prosince. Hra je k dispozici na platformách PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama