Vyšla gameplay ukázka Xbox verze CP 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšla gameplay ukázka Xbox verze CP 2077

Vyšla gameplay ukázka Xbox verze CP 2077

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 11. 2020 08:31 2
Reklama

Další epizoda Night City Wire je sice naplánována až na zítřek, studio CD Projekt Red se ale rozhodlo nadělit slušnou porci záběrů o něco dříve. Na Twitchi bylo odvysíláno video, v němž došlo na srovnání záběrů z konzolí Xbox One X a Xbox Series X.

Na Xbox Series X RPG samozřejmě vypadá lépe, ať už jde o věrnější hru světla a stínů, nebo detaily textur. V desetiminutové ukázce jsou demonstrovány různé činnosti, nechybí jízda futuristickou károu, střelba i boj na blízko, procházky temnými uličkami Night City nebo klábosení s Johnym Silverhandem.

Nás by samozřejmě také zajímalo, jak novinka běží na základním Xboxu One, tam už se zřejmě objeví daleko výraznější kompromisy. Studio nezapomíná ani na konzole od Sony. V poslední tiskové zprávě přislíbilo, že se brzy dočkáme také ukázky zaměřené na PlayStation, dorazit by měla v nejbližší době. I zde by samozřejmě mohlo dojít na srovnání verzí pro PS4 a PS5.

Cyberpunk 2077 vyjde 10. prosince na platformách Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series, PlayStation 5, na PC a ve službě Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama