Destruction AllStars ukazují herní režimy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destruction AllStars ukazují herní režimy

Destruction AllStars ukazují herní režimy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 11. 2020 09:54
Reklama

Začátkem minulého týdne došlo k nečekanému odkladu Destruction AllStars. Autoři nicméně přislíbili, že se brzy přihlásí o slovo a k nové značce nabídnou další detaily. Co slíbili, to také splnili. K dispozici máme čerstvý trailer.

Záběry jasně dávají najevo, co lze od exkluzivity pro PlayStation 5 očekávat. Vývojáři nedávno prozradili, že závodníci sice mohou přijít o svou káru, tím pro ně ale demoliční derby nekončí. Zde přichází na řadu jejich speciální schopnosti, díky nimž se mohou pokusit získat automobil některého z rivalů. A přesně tato situace je v traileru zachycena.

Na oficiálním PlayStation blogu pak přinesl další informace George Rule, komunitní manažer z Lucid Games. Čtenářům představil chystané herní režimy. Mayhem by se dal označit za klasický deathmatch, v němž se hráči snaží zdemolovat co nejvíce oponentů. Carnado přidává nadstavbu v podobě sbíraní zvláštních předmětů. Stockpile se profiluje jako týmová aktivita, kde jde o zabírání a následnou kontrolu určených pozic. Gridfall je pak zřejmě variací na battle royale, kdy se hráč snaží oponenty vytlačit za hranu arény. Kdo zůstane jako poslední, vyhrává.

Destruction AllStars ukazují herní režimy
i Zdroj: Hrej.cz

Protože jde o dosud nevídané disciplíny, zapracovali vývojáři také na tréninkovém režimu. V něm je možné vyzkoušet všechny postavy a jednotlivé vozy. Připraveny jsou samozřejmě také odměny v podobě kosmetických předmětů. Za ně lze utratit nasbírané AllStar Coins.

Autoři chtějí úzce spolupracovat s komunitou a dát jí, co si žádá. Na základě zpětné vazby hodlají hru pravidelně upravovat skrze updaty. Připravují i další obsah, který se ve hře objeví až po vydání. Půjde například o nové postavy, eventy i celé sezóny.

Jak už bylo řečeno, na Destruction AllStars si budeme muset ještě nějaký čas počkat. Hra vyjde až únoru, přičemž zamíří rovnou do programu PlayStation Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama