Cyberpunk nestihne letošní Game Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk nestihne letošní Game Awards

Cyberpunk nestihne letošní Game Awards

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 10. 2020 08:38 2
Reklama

Včera nás nemile překvapila zpráva o dalším odkladu RPG Cyberpunk 2077. Očekávaný titul z produkce studia CD Projekt Red byl jedním ze žhavých kandidátů na hru roku. Kvůli odkladu nicméně už nebude mít možnost zasáhnout do letošních anket, alespoň tedy ne do té pod vedením Geoffa Keighleyho.

Známý novinář a moderátor už na svém Twitterovém účtu dal jasně najevo, že titul kvůli odkladu letošní Game Awards vůbec neovlivní. Automaticky se zařazuje mezi kandidáty příštího roku. Keighley uvedl jako příklad Super Smash Bros. Ultimate, hra totiž vyšla až začátkem prosince roku 2018 a do vyhlašování herních Oscarů se tedy zařadila až v roce 2019.

CD Projekt Red zmínil jako důvod odkladu skutečnost, že musí Cyberpunk 2077 připravit na devět různých platforem. Pouhé dva týdny nazpět se mezi ně přidala i Stadia. Zde se totiž hra dle původního plánu měla objevit až koncem roku.

Doufejme tedy, že Cyberpunk 2077 skutečně vyjde 10. prosince. Hra míří na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na Stadii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama