Destruction AllStars se odkládají na únor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destruction AllStars se odkládají na únor

Destruction AllStars se odkládají na únor

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 10. 2020 07:43 1
Reklama

Destruction AllStars měly být jedním z launchových titulů určených pro PlayStation 5. Nyní je ale jasné, že se bez akčních závodů budeme muset obejít. Hra se totiž o pár měsíců opozdí. Autoři o skutečnosti informovali na oficiálním PlayStation blogu.

Lucid Games naposledy o hře mluvili jako o sportovní události, během níž spolu soupeří známé osobnosti – takzvaní AllStars. Na výběr bude z 16 postaviček a několika speciálních bouráků. Jízda samozřejmě může velmi rychle skončit bouračkou, hráč nicméně pokračuje dál ve snaze ukořistit novou káru. K tomu může využít speciální schopnosti.

Zdá se ale, že vývojáři nestíhali a nyní, zhruba dva týdny před vydáním hry, už zkrátka museli s pravdou ven. Oznámení vzal na bedra ředitel vývoje Pete Smith. Dle jeho slov jde v první řadě o multiplayerovou hru, došlo tedy na rozhodnutí novinku nabídnout rovnou v programu PlayStation Plus, kde bude dostupná po dobu dvou měsíců.

Destruction AllStars přifrčí až v únoru, konkrétní datum vydání autoři zatím neprozradili. Hráčům, kteří si hru již předobjednali, budou samozřejmě vráceny peníze. Vývojáři také přislíbili, že se v příštím týdnu přihlásí prostřednictvím nového traileru, v němž přinesou další detaily o hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama