Trailer připomíná vydání hororu Amnesia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer připomíná vydání hororu Amnesia

Trailer připomíná vydání hororu Amnesia

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 10. 2020 08:28
Reklama

Rádi se u hraní her bojíte? Tak to už si zřejmě dávno brousíte zuby na počin od studia Frictional Games - Amnesia: Rebirth. Od včerejšího dne je novinka k dispozici, což autoři ilustrují intenzivním launch trailerem.

Horor přímo navazuje na dění v Amnesia: The Dark Descent. Hlavní hrdinkou je Tasi Trianon, která se ztratila kdesi v Alžírsku. Jak už název hry napovídá, Tasi trpí na ztrátu paměti, takže si na události několika posledních dní nemůže vzpomenout. Vlastně ani neví, proč je zrovna v Alžírsku.

Aby přežila, musí prozkoumat zdánlivě opuštěné ruiny. Jen tak má šanci se rozpomenout, co se vlastně stalo. Autoři slibují environmentální hádanky, náročnou práci s inventářem a hlavně smrtelně nebezpečné nástrahy. Že ruiny nejsou opuštěné, to je vám snad jasné.

Ke hře se už objevily první recenze. Podle nich to vypadá, že se Amnesia: Rebirth stane hvězdou letošního Halloweenu. Jednoznačně chválí autory za jejich originální přístup k žánru, na hře oceňují nervy drásající atmosféru, design hádanek nebo způsob, jakým bylo navázáno na předchozí díl. Zdá se, že by novinka milovníkům hororů rozhodně neměla uniknout. Amnesia: Rebirth je k dispozici na PC a na konzoli PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama