Producent prozradil města AC Valhalla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Producent prozradil města AC Valhalla

Producent prozradil města AC Valhalla

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 10. 2020 08:28 1
Reklama

Datum vydání dalšího dílu tradiční série Assassin’s Creed se pomalu blíží, detaily ohledně Valhally se tedy rozhodně nešetří. Novinky se objevily také na akci Megamis 2020, kde došlo na odhalení tří velkých měst.

Kanadské konference se zúčastnil producent Julien Laferrière, který si připravil hodinovou přednášku. Zmínil se například, jak tým vývojářů nasával inspiraci pro tvorbu vikingského dílu. Ve videu je zachycen obrázek jedné ze zasedacích místností, v níž byly k dekoraci použity tematické předměty, například dobová výzbroj nebo kožešiny přehozené přes běžné kancelářské židle.

Tři roky zpátky navíc vývojáři osobně navštívili místa zpracovaná ve hře. Věnovali se různým aktivitám, aby získali ten správný zážitek, který by napomohl kreativnímu procesu. Krom lukostřelby a procházek po okolí došlo také na celodenní kurz přežití v přírodě.

Laferrière se rozpovídal o produkční fázi vývoje, načež zmínil tři velká města v Anglii, v nichž se bude odehrávat příběh. Už nějakou dobu známe hlavní oblasti Anglie, půjde o Wessex, Northumbrii, Východní Anglii a Mercii. Co se měst týče, autoři si vybrali Winchester, Londýn a York. K nim je zatím k dispozici pouze jeden ilustrační obrázek.

Producent prozradil města AC Valhalla
i Zdroj: Hrej.cz

Assassin’s Creed Valhalla vyjde 10. listopadu na PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series a později také na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama