GoT: Legends dorazí už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GoT: Legends dorazí už příští týden

GoT: Legends dorazí už příští týden

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 10. 2020 06:44 1
Reklama

Pokud sledujete dění okolo hry Ghost of Tsushima, možná si vzpomenete, že studio Sucker Punch v polovině srpna představilo kooperační režim s podtitulem Legends. Novou porci zábavy až pro čtyři hráče autoři přislíbili doručit ještě letos. Nakonec se tak stane dříve, než jste možná čekali.

Přídavek dorazí do hry už koncem příštího týdne prostřednictvím bezplatného updatu s číselným označením 1.1. Obsahovat bude příběhové mise pro dva hráče, survival režim pak přivítá až čtyři odvážné samuraje. Avizovaný raid pak rozšíření doplní v následujících týdnech po vydání updatu.

Jakmile si rozšíření zpřístupníte, potkáte na ostrově vypravěče Gyozena. I on samozřejmě slyšel povídačky o bájném duchovi, události si ale vykládá po svém. Právě on vdechnul život legendám, právě on vás do příběhů přenese. Díky němu se dostanete do lobby, kde se můžete do jedné z pohádek inspirovaných japonskou mytologií pustit. Přístupné budou ale i z hlavního menu, to asi kdyby se Gyozen někde toulal.

GoT: Legends dorazí už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz

K dispozici budou čtyři třídy postav, přičemž každá z nich má jisté výhody, například v podobě unikátních schopností. Postavu lze do jisté míry profilovat. Samurai se soustředí na boj zblízka, Hunter ostřeluje nepřátelské jednotky z bezpečné vzdálenosti, Assassin využívá útoků ze zálohy a Ronin se stará o zdraví svých parťáků.

Survival mise jsou oproti těm příběhovým více přímočaré, ve skutečnosti jde o bránění konkrétních lokací proti vlnám nepřátel. Výše zmíněný raid je pak spíše za odměnu pro ty největší tvrďáky. Zde už je vyžadována perfektní komunikace a bezchybná spolupráce, aby se všechny tři na sebe navazující části podařilo splnit.

Update nicméně přináší i drobnosti pro singleplayerový zážitek. V první řadě New Game+ režim, v němž si můžete Jinovu cestu projít ještě jednou, aniž by se musel znova učit samurajské techniky a hledat lepší vybavení. Pak už záleží, jestli si troufnete i na vyšší obtížnost. Autoři přihodili také pár extra trofejí, abyste měli nějakou motivaci. Update také přinese možnost sestavovat si loadouty a další drobná vylepšení původní hry.

Přídavek Ghost of Tsushima: Legends vyjde už 16. října. Ke zpřístupnění nového obsahu je potřeba navštívit PlayStation Store a novinku aktivovat. Zároveň je nutné počítat s tím, že je ke hraní vyžadována služba PlayStation Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama