Nová tvář Spider-Mana vyústila ve výhružky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová tvář Spider-Mana vyústila ve výhružky

Nová tvář Spider-Mana vyústila ve výhružky

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 10. 2020 11:50 12
Reklama

O změně obličeje hlavního protagonisty PlayStation exkluzivity Marvel’s Spider-Man jsme vás již v souvislosti s příchozím PS5 remasterem informovali. A ačkoli bylo z dostupných reakcí zřejmé, že ne každý fanoušek nutně shledal změnu ku prospěchu věci, zpráva člena studia naznačuje, že někteří hráči zašli při vyjádření svého názoru až příliš daleko.

Bryan Intihar, kreativní ředitel Marvel’s Spider-Man, na svém osobním Twitteru sdělil, že se část hráčů ve svém rozlícení uchýlila i k zasílání výhružek smrtí, a to konkrétně pod pohrůžkou jejich naplnění v případě, nedojde-li k návratu původního vzhledu Petera Parkera. Ačkoli Intihar rozladění mnohých fanoušků chápe a bere jej prý v potaz, současnou situaci osobně považuje za nepřijatelnou a vyzývá k jejímu urychlenému ukončení.

Kontroverzní proměna tváře herního Spider-Mana byla v posledních dnech na pořadu dne již opakovaně. Jako primární důvod k nahrazení herce Johna Bubniaka za Bena Jordana pak studio Insomniac uvedlo především snahu přiblížit se vzhledu dabéra samotného Spider-Mana, Yurimu Lowenthalovi. Podobnější rysy obličeje mezi dabérem a hercem mají v návaznosti na vyjádření studia posloužit k lepšímu propojení zvukových souborů a dat pořízených v motion capture studiu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama