Sackboy se předvádí v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sackboy se předvádí v novém traileru

Sackboy se předvádí v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 9. 2020 12:00
Reklama

S konzolí PlayStation 5 v listopadu přihopsá také Sackboy, notoricky známá postavička série LittleBigPlanet, tentokrát ale ve vlastní hře s podtitulem A Big Adventure. Ned Waterhouse ze studia Sumo Digital nabídl pár zajímavých detailů.

Vývojáři si stanovili jasný cíl – vytvořit skvělou 3D kooperativní adventuru. Dali si záležet, aby každá úroveň působila unikátním dojmem, aby hráče neustále překvapovala. Prostředí by tedy mělo být velmi variabilní. Pro autory bylo také důležité, aby hra od prvního dne běžela v 60 FPS, což je pro tento žánr klíčové.

Sackboy má nyní daleko více možností ohledně pohybu, od vývojářů obdržel také nové schopnosti. Hra sice nabízí plnohodnotný singleplayerový zážitek, mnohem více zábavy si hráči užijí v kooperaci, ať už spolu budou sedět na jednom gauči, nebo se spojí přes internet. Vytvořeny byly i speciální úrovně, které schopnost spolupracovat řádně prověří. Našel se ale také prostor pro několik kompetitivních režimů.

K tomu jsou připraveny další maličkosti, jako například 60 originálních kostýmů, do nichž je možné Sackboye navléknout. Autoři vyzdvihují také líbivý soundtrack, který podtrhuje roztomilý vizuál. Sackboy: A Big Adventure vyjde 12. listopadu na PS5, dočkají se ale i majitelé PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama