Destruction AllStars přibližují principy hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destruction AllStars přibližují principy hry

Destruction AllStars přibližují principy hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 9. 2020 10:00
Reklama

Nedávno oznámená exkluzivita Destruction AllStars rozhodně ukořistila pozornost zájemců o PlayStation 5, nedá se ale úplně říct, že bychom se o hře dozvěděli mnoho. Podstatné informace nyní přináší článek na oficiálním PlayStation blogu.

Autoři ze studia Lucid Games o hře mluví jako o sportovní události, během níž spolu ve speciálních vozech soupeří známé osobnosti – takzvaní AllStars. Hráč se chopí jedné z 16 praštěných postaviček a může zkusit probojovat se až na vrchol žebříčku.

Do arény je možné vletět sólo, nebo s partou kamarádů. Jak už asi tušíte, klíčová jsou konkrétní vozidla, která se od sebe liší chováním na vozovce. Hráči si mohou oblíbit určitou káru, jak ale článek naznačuje, ten nejlepší závodník dokáže vítězit se všemi koráby. Za volantem je potřeba zavčasu reagovat na dění před nárazníkem. Bourání do oponentů je však validní taktika, dobře načasovaný náraz může konkurenci ze závodu vyřadit.

Destruction AllStars přibližují principy hry
i Zdroj: Hrej.cz

Bouračkou to ale nekončí. Závodníci mohou nadále pokračovat hezky po svých a zkusit ještě zabodovat. Mimo automobil se cení především atletické dovednosti a také speciální schopnosti. Na dráze mohou sbírat užitečné předměty a následně třeba zkusit někoho lapit do pasti. S trochou štěstí se mohou dokonce zmocnit cizího bouráku a pokračovat v závodu tradiční cestou.

Mezi speciální schopnosti patří například možnost zneviditelnit se, která se hodí při krádežích cizích aut, využít lze také necitelnost vůči útokům ostatních hráčů, možnost překvapit oponenty hořícími překážkami nebo schopnost posílit týmové kolegy.

I za volantem lze využít speciálních schopností. Liší se podle toho, v jakém autě hráč zrovna sedí. Jedno zvládá vytasit ostří po celé své délce, jehož prostřednictvím umí protivníky rozpůlit, další se zase spoléhají na ochranný štít, nebo raketový pohon.

Zatím se zdá, že půjde o hodně šílenou zábavu. Destruction AllStars vyjdou exkluzivně na konzoli PlayStation 5 letos v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama