Overcooked 2 dostane další sezónní obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overcooked 2 dostane další sezónní obsah

Overcooked 2 dostane další sezónní obsah

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 9. 2020 09:25
Reklama

Ghost Town Games oslavují blížící se nástup podzimní sezóny pomocí teaseru na bezplatný update pro Overcooked 2. Rádoby simulátor kuchyňského šílenství rozšíří množství nabízeného obsahu již 1. října.

Navzdory relativní vágnosti, kterou níže přiložená upoutávka oplývá, můžeme vzhledem k užité stylizaci a hudbě přinejmenším soudit, že ústřední téma bude silně provázáno s oslavou tradičních asijskými festivalů. Přejdeme-li k podporovaným platformám, bylo potvrzeno, že update, dorazí na všechny systémy současně. Počátkem nadcházejícího měsíce se tak oslav podzimu dočkají vlastníci verze pro PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch.

Sledujete-li dění okolo updatů pro Overcooked 2 pravidelně, dozajista vám neuniklo, že sezónní příval bezplatného obsahu, není pro vývojáře žádnou novinkou. Koneckonců, není tomu tak dávno, co tvůrci podobným způsobem oslavili i příchod léta, jara nebo kupříkladu i předešlé zimy. Při zmínce nového obsahu taktéž není od věci připomenout, že Overcooked 1 a 2 (+ DLC) vyjdou v remasterované verzi i pro novou generaci konzolí, a sice pod jednotným názvem Overcooked: All You Can Eat.

Autoři v tomto ohledu slibují, že kompilace obou dílů nabídne technické změny jako vylepšenou grafiku, plynulejší chod hry, podporu asistenčních režimů pro znevýhodněné nebo například žádanou podporu crossplaye pro obě hry. Jelikož bylo ale oznámeno i to, že se změny projeví v obsahu hry, mohou se hráči rovněž těšit na 7 nových úrovní, 3 další kuchaře nebo rozšíření systému trofejí a achievementů. 

Ačkoli datum vydání nebylo prozatím stanoveno, autoři se v minulosti vyslovili, že by si přáli hru vydat nedlouho po příchodu samotných konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama