The Last of Us dostane vlastní stolní hru
i Zdroj: Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment
Novinka The Last of Us dostane vlastní stolní hru

The Last of Us dostane vlastní stolní hru

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 9. 2020 11:50
Reklama

Vývojáři z Naughty Dog oznamují, že značka The Last of Us nově rozšíří své pole působnosti i do statického světa stolních her. K oznámení table-top adaptace herní předlohy došlo během včerejšího dne, tedy přesně v denním předstihu před dnešním The Last of Us Day.

Oficiální stolní hra z univerza The Last of Us vznikne v kolaboraci s vydavatelem CoolMiniOrNot. Pakliže vám tento název nic neříká, prozradíme, že se jedná o vydavatelskou společnost, která v minulosti obstarala stolní hru ze světa Bloodborne nebo God of War. Co se konkrétní podoby a stylu hry týče, zde studio prozatím neprozradilo žádné detaily. Jediné, co v současné době s víme, je informace, že se na hře aktivně pracuje už v tuto chvíli.

Mezi další zajímavé novinky, které studio v rámci předvoje The Last of Us Day představilo, patřilo dále i separátní vydání soundtracku TLoU Part 2 na dvojici vinylových desek, dvě limitované edice plakátů, sošky Ellie a Joela a v neposlední řadě i nový PlayStation Theme, který lze bezplatně stáhnout již nyní.

The Last of Us dostane vlastní stolní hru
i Zdroj: Hrej.cz

Závěrem zprávy též zmiňme, že výše jmenovaný soundtrack, respektive souhrn informací o jeho obsahu a počtu skladeb, bude rovněž i předmětem dnešního streamu od 18:00. Již nyní však víme, že obsah obou desek bude minimálně sestávat z děl od umělců, jako je Gustavo Santaolalla nebo Mac Quayle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama