Strategie Empire of Sin vyjde v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strategie Empire of Sin vyjde v prosinci

Strategie Empire of Sin vyjde v prosinci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 9. 2020 14:40 1
Reklama

Je asi trochu těžké ukořistit pozornost pro vlastní gangsterku, když se zrovna mluví především o blížícím se remaku první Mafie. Strategie Empire of Sin se naštěstí opírá o zvučné jméno Johna Romera, jenž do práce na nové IP zapojil i svou manželku. Čerstvě oznámené datum vydání slibuje, že se do Chicaga podíváme ještě letos.

Trailer se tentokrát zaměřuje na zpěvačku Goldie a její gang Fortune Tellers. Půvabná umělkyně je jedním z mnoha dostupných šéfů zdejšího podsvětí. Aby si zachovala postavení, je ochotna udělat prakticky cokoliv. V baru zazpívá podmanivou písničku, následně ale v postranní uličce odkrágluje nešťastníka, který si dovolil ohrozit její byznys.

Hráči budou mít na výběr hned ze 14 bossů, s nimiž mohou nastolit nadvládu ve špinavém Chicagu. Asi je vám známo, že v dobách prohibice zajišťovaly zločinecké gangy především distribuci nelegálního alkoholu, možností je ale mnohem víc. Časem nevyhnutelně dojde také na vyřizování účtů s konkurencí.

V takovém případě přijdou na řadu tahové souboje, v nichž lze využít speciální schopnosti jednotlivých pěšáků. Jako hlava gangu je ale potřeba osvojit si také manažerské dovednosti, například při výběru nových členů do rodiny, v níž se najde místo až pro 60 lidí. Bez spolehlivých parťáků se totiž neobjede ani charismatická Goldie.

Empire of Sin vyjde 1. prosince na platformách PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama