Borderlands 3 míří na next-gen konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands 3 míří na next-gen konzole

Borderlands 3 míří na next-gen konzole

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 9. 2020 10:20
Reklama

Včera započatá akce PAX Online 2020 přináší novinky o Borderlands 3. Spolu s ročním výročím oznámili zástupci Gearbox Software a 2K své nadacházející plány ohledně vydání hry na novou generaci konzolí a také rozšíření jejího stávajícího obsahu.

Verze pro Xbox Series X|S a PlayStation 5 mají nabízet oproti svým předchůdcům rozlišení 4K při stabilních 60 snímcích za sekundu a režim split-screenu až se třemi dalšími parťáky. Možnost upgradu na next-gen verzi bude v případě obou konzolí zcela zdarma, přičemž mezigenerační přenos zahrne jak základní hru, tak i všechna dosud vlastněná DLC. Datum dostupnosti obou verzí prozatím není známo.

S ohledem na bližší budoucnost hry vývojáři dále uveřejnili, že každý z dostupných Vault Hunterů obdrží nový strom dovedností a že hru taktéž rozšíří i zcela nový herní režim. Obě novinky mají dorazit ve formě placeného DLC, přičemž stát by se tak mělo do konce letošního roku.

Naopak zcela bezplatné rozšíření, které bude dostupné každému, potká stávající a budoucí majitele PS4 a Xbox One verzí, neboť právě zde se v budoucnu objeví podpora vertikálního split-creenu pro dva hráče. Jako poslední velkou zprávu v souvislosti s Boderlands 3 si pak vývojářili přichystali informaci, že během následujícího roku do hry zamíří dlouho očekávaná podpora crossplaye.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama