Třetí Night City Wire proběhne příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí Night City Wire proběhne příští týden

Třetí Night City Wire proběhne příští týden

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 9. 2020 11:05
Reklama

CD Projekt Red oznamuje datum konání dalšího živého vysílání Night City Wire. Jak je tomu touto dobou už zvykem, v pořadí třetí stream tohoto formátu opět přinese extenzivní pohled na informace týkající se Cyberpunku 2077, stejně jako ukázku gameplaye.

Datum konání akce bylo stanoveno na druhou polovinu příštího týdne, konkrétně pak na pátek 18. září v 18:00. Pořadatelé případné diváky lákají na přiblížení urbanizovaného části herní mapy skrze projížďku po Night City, bližší představení zde působících gangů, a nakonec i zákulisní pohled do tvorby hudebního podkresu. Pro připomenutí, poslední tematický okruh navazuje na poslední Night City Wire, kdy jsme mimo druhů zbraní a odlišných herních stylů obdobně nahlédli i do nahrávání hudby.

Nad rámec obecného uvedení do obsahu připravované prezentace vývojáři současně konkretizovali i jednotlivé gangy, které příští pátek spatříme  jmenovitě se jedná o Animals, Aldecaldos, Maelstrom, The Mox, 6th Street, Tyger Claws, Valentinos, Voodoo Boys a Wraiths. Ve výčtu tedy figurují dříve představené skupiny, podobně jako ty, které doposud v trailerech příliš nezazářily. Nezbývá než počkat, jak se celá ukázka vyvrbí.

Cyberpunk 2077 vychází již 19. listopadu na PS4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama