Do Watch Dogs Legion míří také Aiden Pearce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Watch Dogs Legion míří také Aiden Pearce

Do Watch Dogs Legion míří také Aiden Pearce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 9. 2020 20:10
Reklama

Na Ubisoft Forward samozřejmě nemohlo chybět ani chystané pokračování série Watch Dogs. Legion na prezentaci dostal poměrně hodně prostoru.

Úvodní slovo si vzal známý raper Stormzy. Pozornost vývojářů si vysloužil zřejmě kvůli své politické angažovanosti. Volání po sociální a politické změně totiž rezonuje také ve světě Watch Dogs Legion. Stormzy se stal součástí virtuálního Londýna prostřednictvím písničky Rainfall, pro níž vznikl speciální videoklip v kulisách hry. Zároveň bude figurovat v misi nazvané Fall On My Enemies.

V gameplay ukázce se pak předvedly v akci některé NPC postavy, třeba Dan, šikovný řidič, který využívá imunity proti dronům a za jízdy hackuje vše, co mu přijde pod ruku. Elena je zase specialistkou přes počítače s talentem pro krádeže přístupových údajů. Nesměla chybět ani Shelby, té v boji asistuje roj rozzuřených včel.

Tím ale výčet zajímavých postav nekončí. Na závěr si autoři připravili malé překvápko. Ukázal se totiž nechvalně proslulý hacker Aiden Pearce, hlavní postava prvního dílu. Sice maličko zestárnul, stále se ale nebojí skočit rovnou do akce. Nyní cítí, že by Londýn mohl využít jeho bohatých zkušeností. Půjde o hratelnou postavu, kterou bude možné zpřístupnit zakoupením season passu, v DLC dostane prostor v podobě krátké příběhové kapitoly.

Watch Dogs Legion vychází 29. listopadu, míří na PC a na platformy Xbox One, Xbox Series X, PS4 a PS5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama