Autoři vysvětlují hlavní myšlenku Everwild
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři vysvětlují hlavní myšlenku Everwild

Autoři vysvětlují hlavní myšlenku Everwild

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 9. 2020 12:12
Reklama

Nedávno jsme se dočkali dalšího traileru k tajemstvím opředené hře Everwild. Kdekdo by možná čekal, že se vývojáři podělí o pár zajímavých detailů, to se ale bohužel nestalo. Stále tedy nebylo jasné, o čem vlastně novinka od studia Rare je.

Autoři si možná uvědomili, že jsou v popisu barevné pohádky až příliš neurčití, přišli tedy s videem, v němž poslední trailer opatřili podrobnějším komentářem. Vyšlo najevo, že vyobrazené postavy jsou hlavními hrdiny, s nimiž budeme kouzelný svět objevovat. Takzvaní Eternals jsou v podstatě ochránci přírody, jejich úkolem je dohlédnout, aby zůstala v rovnováze.

Autoři mluví o jakémsi spojení mezi postavami a jejich okolím. Běžně například komunikují se zvířaty. Zmíněna je situace, kdy hrdinové sedí u ohně. V jeden moment si pro kus žvance do zobáku přiletí jakýsi netopýří tvor. Okamžik symbolizuje vztah mezi Eternals a žijícím světem. Netopýr pak na oplátku zavede dobrodruhy na zajímavá místa. Symbióza je patrně nosnou myšlenkou celé hry.

Nejde ovšem pouze o zvířata. Eternals se s láskou starají také o flóru. V ukázce je vidět snaha zachránit téměř uschlý strom. Ochranný kruh by měl odradit hmyz, který dřeviny napadá. Zdá se, že i ve světě Everwild řádí kůrovec.

Dvanáctiminutové video nabízí ještě pár dalších malých detailů. Konečně víme o něco více. Stále bohužel platí, že jsme zatím neviděli gameplay ukázku. Na ní si evidentně musíme ještě nějaký čas počkat. Everwild míří na Xbox Series S/X a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama