Minecraft obdrží podporu pro PS VR
i Zdroj: Mojang / Microsoft
Novinka Minecraft obdrží podporu pro PS VR

Minecraft obdrží podporu pro PS VR

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 9. 2020 08:45
Reklama

Sony se tento týden hodlá zaměřit výhradně na virtuální realitu. Společnost oznámila, že se v následujících dnech podělí o novinky spojené s PlayStation VR. První na řadě je Minecraft, který koncem měsíce obdrží VR update.

S informací přišel na oficiálním PlayStation blogu Roger Carpenter z Mojangu. Dobrou zprávou je, že si mohou všichni majitelé základní hry stáhnout update zcela zdarma. Nepůjde přitom o nějakou osekanou verzi. Ve virtuální realitě bude přístupná kompletní hra. Autoři připravili dva různé režimy. Immersive je v podstatě klasický zážitek, kdy se člověk nachází přímo v daném světě. Living Room naopak nabídne speciální virtuální obrazovku. Kdy konkrétně bude VR režim k dispozici, zatím není známo.

V průběhu týdne budou následovat další oznámení. Akce je provázána s výprodejem na PlayStation Store, kde lze výhodně nakoupit tituly Arizona Sunshine, Blood and Truth, Astro Bot Rescue Mission, Borderlands 2 VR, Farpoint, Superhot VR, Tetris Effect a další.

Sony také naznačuje, že bychom neměli očekávat žádná oznámení spojená s  PlayStation 5. Spekulace přitom naznačovaly, že by Sony měla o konzoli znovu promluvit někdy v polovině září. Ten správný čas tedy možná nastane už příští týden. Věci se ostatně pomalu dávají do pohybu. Dnes ráno došlo k oficiálnímu představení Xbox Series S, což by mohlo Sony povzbudit k další akci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama