Dirt 5 se dočkává dalšího odkladu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dirt 5 se dočkává dalšího odkladu

Dirt 5 se dočkává dalšího odkladu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 9. 2020 08:05 1
Reklama

Aktuálně připravované rally závody studia Codemasters se dostaví s dalším dodatečným zpožděním. V pořadí již druhé odložení titulu oznámil vydavatel na svém Twitteru v průběhu dnešního dne.

V důsledku odkladu dochází k posunu vydání verzí pro stávající generaci konzolí i PC z 16. října na 6. listopadu. Důvodem má být podle slov vydavatele především snaha nabídnout všechny oznámené, a tedy i next-gen, verze v co nejkratším časovém intervalu. Vzhledem k vydání PS5 i Xbox Series X, které je očekáváno v průběhu listopadu, by tak hra mohla na obě generace dorazit v rozmezí pár týdnů. V tomto kontextu vydavatel též připomíná, že vlastníci hry na PS4 a Xbox One dostanou při uvedení next-gen verzí možnost bezplatného upgradu na příslušnou konzoli dané značky.

Jak již bylo řečeno v úvodu, Dirt 5 v minulosti již jeden odklad zaznamenal, přičemž konkrétně se tak stalo před zhruba jedním měsícem skrze posun z 9. na 16. října. Tento týdenní odklad nebyl tehdy ze strany autorů blíže komentován. Závěrem dodatečně zmiňme, že pro majitele Amplified Edition platí, že dostanou do hry přednostní přístup, a to 3. listopadu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama