Vylepšený Zaklínač 3 je vyvíjen externě
i Zdroj: CD Projekt
Novinka Vylepšený Zaklínač 3 je vyvíjen externě

Vylepšený Zaklínač 3 je vyvíjen externě

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 9. 2020 12:00 4
Reklama

Zástupci polského studia CD Projekt Red uvádějí další detaily v souvislosti s čerstvým oznámením vylepšené verze Zaklínače 3 pro PC a novou generaci konzolí. Skrze nejnovější prohlášení odhalují, že vývoj The Witcher 3: Complete Edition nebude zajištěn v CD Projektu, nýbrž externí společností Saber Interactive.

Prezident CD Projekt Red Adam Kiciński v průběhu čtvrtečního konferenčního hovoru s investory na konto novogenerační verze prohlásil: Vývoj tohoto projektu je zajištěn z vnější, a to konkrétně naším ověřeným partnerem, který u Zaklínače 3 v minulosti obstaral dodání podpory 4K i vydání Switch verze. Je tedy zřejmé, že jsou dobře obeznámeni s našimi technologiemi."

V kontextu vydání vylepšené PC verze bylo později Michałem Nowakowskim upřesněno, že přidané vizuální efekty budou pro vlastníky aktuální PC verze implementovány formou bezplatného patche. Dodatečný komentář též padl ohledně důvodu, proč se studio ke znovuvydání hry vlastně rozhodlo. Kiciński uvedl, že hlavním úmyslem bylo prodloužení životního cyklu hry, kdy věří, že přidání dalších grafických a herních možností zajistí titulu konkurenceschopnost na dlouhé roky dopředu. Ve světle těchto slov je vhodné poznamenat, že hra touto dobou prodala již více než 30 milionu kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama