Unikly informace k Immortals Fenyx Rising
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly informace k Immortals Fenyx Rising

Unikly informace k Immortals Fenyx Rising

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 9. 2020 10:41
Reklama

Ve středu jsme informovali o akci Ubisoft Forward, na níž se ukážou hry Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Siege nebo Hyper Scape. A také Immortals Fenyx Rising, titul dříve známý pod označením Gods & Monsters. K němu se předčasně objevilo několik informací, stejně jako v případě Mafia: Definitive Edition byly prozrazeny na stránkách Microsoft Store.

Nikoho asi nepřekvapí zmínka o Smart Delivery. Bezplatný upgrade pro chystané konzole ostatně Ubisoft připravuje pro všechny své velké značky. Zajímavější jsou detaily o samotné hře. Stylizovaný otevřený svět by měl být rozdělen do sedmi unikátních regionů, přičemž každý z nich bude evidentně inspirovaný řeckým bohem.

Polobůh Fenyx je pak poslední nadějí pantheonu. Hlavní hrdinka udeří na nepřítele božskou silou, v arzenálu má kupříkladu Achillův meč, Daidalova křídla nebo samonaváděné šípy. Hodí se samozřejmě také ovládání telekineze. Z nepřátel by se měla objevit bájná Medusa nebo Kyklop. Autoři připravili také starověké hádanky, možná něco ve stylu The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Je ostatně dobře známo, že právě tato hra posloužila jako silný zdroj inspirace.

Neméně zajímavý je údaj ohledně data vydání. Pokud jsou informace pravdivé, dostane se nám nová značka do rukou ještě letos, konkrétně 3. prosince. Na potvrzení si však budeme muset počkat na Ubisoft Forward. Livestream je naplánován na 10. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama