RDRO zeje prázdnotou, někteří hráči to kvitují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RDRO zeje prázdnotou, někteří hráči to kvitují

RDRO zeje prázdnotou, někteří hráči to kvitují

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 9. 2020 15:42 2
Reklama

Multiplayerová složka westernové akce Red Dead Redemption 2 měla za cíl napodobit masivní úspěch online verze Grand Theft Auto, zřejmě se jí to však nedaří. Web Polygon přišel se zprávami řady hráčů, kteří tvrdí, že od problematické aktualizace z 24. srpna ve hře téměř nepotkávají další živé hráče.

Konkrétně se hovoří o tom, že obyčejně v jedné lobby pobíhají světem zhruba dva nebo tři kovbojové. To je naprosto tristní stav. Na druhou stranu, a možná paradoxně, si hráči tento stav pochvalují. Sami totiž tvrdí, že hra konečně funguje jak má, neopakují se problémy s vylidněným světem bez zvířat a právě zvířata, respektive jejich legendární kusy, už nejsou bodem sváru celých band lovců. 

Fanouškovský twitterový účet Red Dead Online Community uspořádal anketu, dle které je s nízkým počtem hráčů v online režimu spokojena velmi výrazná většina respondentů. A ačkoliv například některým opravdu chybí sociální interakce, ve výsledku je svět Red Dead Redemption 2 tak obrovský, že se oproti stavu těsně po vydání mnoho nezměnilo. 

Otázkou zůstává, co se s počty hráčů stane, až virtuální kovbojové splní většinu úkolů a vyloví drahocenná zvířata. V ten moment je klíčové udržet jejich pozornost právě efektem multiplayeru a v případě jeho absence by mohlo dojít k velkému odlivu už tak poměrně skromné komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama