Na Halo Infinite se podílí veterán série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Halo Infinite se podílí veterán série

Na Halo Infinite se podílí veterán série

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 8. 2020 07:44
Reklama

Po nepříliš kladně přijatém odhalení gameplay záběrů z připravovaného pokračování sci-fi ságy Halo se ve studiích Microsoftu a 343 Industries dějí velké věci. Autoři se zřejmě rozhodli na hře zapracovat tak, jak to jenom jde, a k vývoji přizvali i jednoho z autorů původní trilogie. Na hře se tak nově podílí Joseph Staten.

Ten byl v Bungie původně zodpovědný za cutscény a jako autor se podílel na textech a dialozích. Zároveň napsal jednu z prvních doprovodných knih, u nás vydávanou pod názvem HALO - Kontakt u Dožínek.

V blogovém příspěvku autoři potvrdili, že se po dokončení prací na projektu Tell Me Why (Dontnod) Staten vrací jako projektový manažer prací na singleplayeru hry. Konkrétně by měl poskytovat poradní hlas a zkušenosti ostatním, mladším a méně zkušeným tvůrcům, kteří příběhové pozadí Halo v současnosti tvoří.

Jak velký vliv může mít na projekt, který je v poměrně pozdní fázi vývoje, zůstává otázkou. Buďto jen dopomůže k jeho vydání, nebo je termín “2021” skutečně velmi vágní a hry se dočkáme až někdy na konci příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama