Vychází DLC Stonethorn pro TES:O
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází DLC Stonethorn pro TES:O

Vychází DLC Stonethorn pro TES:O

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 8. 2020 12:51 1
Reklama

V útrobách hradu Thorn povstala pod vedením místní paní upírská armáda ohrožující nebohé obyvatele Západního Skyrimu. Aby toho nebylo málo, v hlubinách jeskyní Blackreach se usídlil šílený alchymista vytvářející nebezpečná stvoření. Úkolem hráčů bude tato nová nebezpečenství eliminovat.

Součástí nového placeného DLC vydávaného pod jménem Stonethorn budou dva dungeony: Castle Thorn a Stone Garden. Přibude také nová příběhová linie navazující na předchozí DLC Harrowstorm. Můžete se těšit na nové sety zbrojí a sběratelské předměty. 

Update 27 je pak zdarma pro všechny majitele základní hry. Přináší optimalizace pro lepší běh hry s cílem zvýšení plynulosti, odstraňuje technické problémy s operační pamětí a zkracuje nahrávací časy. Přichází také s novinkou týkající se vlastněných domů. Nově si budete moci v rámci správy své nemovitosti nastavit cesty pro vaše společníky, mazlíčky a pojízdné prostředky. Chcete, aby váš věrný virtuální pes obcházel dům a hlídal každý kout? Nebo vašemu koni dát více prostoru a nechat ho bloumat po zahradě? Není problém! Ve správě sídla najdete novou položku pro vytváření cest. Vývojáři přidávají tento prvek za účelem oživení dosud statických hráčských domácností. 

Přes nepříliš povedený začátek se The Elder Scrolls Online daří. Hra vydaná v roce 2014, původně jen na PC  zažila několik přelomových událostí. V rámci aktualizace Tamriel Unlimited se zrušila povinnost předplatného. Aktualizace One Tamriel otevřela herní svět odstraněním minimálních požadovaných úrovní pro daný region. Tím se hratelnost více přiblížila singleplayerovým dílům. Se svým hrdinou jste už nemuseli sledovat linii závislou na jeho úrovni a mohli jste se tak po úvodních úkolech vydat naprosto kamkoli. Dosud vyšlo přes deset DLC a čtyři velké expanze Morrowind, Summerset, Elsweyr a poslední Greymoor odehrávající se v části Skyrimu.

Základní hra s expanzí Morrowind je právě teď v 50% slevě na Steamu. Slušná porce obsahu vás tedy vyjde na 10 eur.

Autorem textu je Aleš Adam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama