Cyberpunk nabídne možnost úpravy titulků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk nabídne možnost úpravy titulků

Cyberpunk nabídne možnost úpravy titulků

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 8. 2020 08:15 2
Reklama

Zástupce vývojářského týmu CD Projekt Red skrze oficiální Twitter hry potvrdil, že Cyberpunk 2077 nabídne i možnost upravit velikost a barvu ve hře přítomných titulků. Učinil tak na základě otázky jednoho z fanoušků.

Kritika nemožnosti upravit aspekty zobrazení psaného textu provází řadu moderních titulů. Z nedávné doby lze například vzpomenout na The Outer Worlds. Podíváme-li se více do minulosti, zjistíme, že vlna kritiky za neuspokojivou velikost titulků neminula ani předešlý projekt CD Projektu, Zaklínače 3. 

Spolu s výše uvedenou zprávou vývojáři též dodatečně potvrdili i platnost více než 2 roky starého tvrzení, ve kterém uvedli, že Cyberpunk 2077 nabídne po vzoru třetího zaklínače sérii bezplatných DLC. Je tedy dobré vědět, že na plánech se prozatím nic nezměnilo.

Pro připomenutí, v případě Zaklínače 3 čítal list bezplatných DLC celkem 16 kousků, přičemž jejich součástí byly vedle alternativních vzhledů postav a nových kusů vybavení i nové zakázky a úkoly. V této souvislosti se též hodi vzpomenout, že autoři též dříve potvrdili i plánované rozšíření hry skrze větší, zde však již placené příběhové dodatky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama