Únik popisuje bonusy za předobjednání CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik popisuje bonusy za předobjednání CoD

Únik popisuje bonusy za předobjednání CoD

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 8. 2020 15:10 1
Reklama

Předobjednávky Black Ops: Cold War mají údajně odemknout dodatečný obsah pro Call of Duty: Warzone a Modern Warfare. O zmíněný únik se podělil web COD Tracker. Ve svém sdělení dále uvádí i detaily o připravované betě. V textu uvedené informace nebyly z oficiálních zdrojů prozatím potvrzeny.

Možnost hru předobjednat má nastat spolu s oficiálním datem odhalením titulu, jež připadá již na 26. srpna. Učiníte-li tak, máte následně obdržet přístup do otevřené bety, přičemž zde COD Tracker uvádí, že by mělo jít o ukázku multiplayeru. V návazném komentáři dále rozvádí, že dostupné informace prozatím potvrzují betu pouze pro PC. Nicméně při letmém pohledu do nedávné minulosti lze vytušit, že majitelé zbylých platforem nebudou o možnost hru vyzkoušet nejspíše také ochuzeni.

Co se konkrétních odměn týče, zde pak přichází ke slovu kosmetické doplňky, a to jak pro zmíněný Black Ops: Cold War, tak i pro Call of Duty: Modern Warfare nebo Warzone. Majitelé Modern Warfare a Warzone by se měli dočkat nového operátora, jímž se nestane nikdo jiný než zástupce protagonistů prvních Black Ops  Frank Woods. Mělo by se tedy jednat o podobnou situaci, jež nastala v případě Capt. Price, který se podobným stylem propašoval do Black Ops 4 skrze vydání Modern Warfare.

Zbylé bonusy pak mají dle zpráv zahrnovat Confrontation Weapons Pack, dále Land, Sea a Air Pack a nakonec Season 1 Battle Pass Bundle. Na definitivní potvrzení či vyvrácení informací si však budeme muset počkat do zmíněného 26. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama