Do Iron Man VR dnes přibývá New Game+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Iron Man VR dnes přibývá New Game+

Do Iron Man VR dnes přibývá New Game+

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 8. 2020 09:57
Reklama

PlayStation VR exkluzivní titul Marvel's Iron Man VR se dnes dočkává nového bezplatného updatu. Mimo rozšíření v podobě přidané obtížnosti a dalších přídavků do hry nově zamíří i mezi hráči oblíbený režim New Game+.

Po vzoru tradičního pojetí NG+ bude i v případě Iron Man VR nejprve nutné dokončit základní příběhovou linku. Učiníte-li tak a hru poté skrze NG+ znovu rozehrajete, budou vám zachována veškerá dříve odemčená vylepšení, stejně jako dosažené body výzkumu. Pravidelní hráči rovněž dozajista ocení i zrychlené načítací časy nebo rozšíření nabídky herních výzev, po jejichž splnění dojde ke zpřístupnění osmi nových kosmetických doplňků.

Jak již bylo nastíněno, hru rozšíří i nový obtížností stupeň, jenž byl pro svoji náročnost doplněn o přízvisko Ultimate. Jelikož však vývojáři nechtějí misky vah vychýlit zcela v neprospěch hráčů, je součástí příchozího updatu i několik kousků nového vybavení. Nově tak dostaneme do rukContinuous Beam Repulsor se schopností střelby nepřetržitého proudu soustředěné energie nebo také EM Charge Cannon, který je pro změnu schopen proniknout štíty zasažených nepřátel. Zbylé kusy vybavení  Micro Swarm a Gravity Bomb  se naopak více hodí na eliminaci většího zástupu oponentů. Kompletní seznam změn je k nalezení na oficiálním blogu PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama