Marvel's Avengers přibližuje antagonisty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marvel's Avengers přibližuje antagonisty

Marvel's Avengers přibližuje antagonisty

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 8. 2020 14:53 1
Reklama

Již delší dobu je známo, že MODOK nebude tou jedinou hrozbou, která otestuje soudržnost nově obnoveného týmu Avengers. Jednou z nich je kupříkladu i přidružená organizace A.I.M., jejíž detailní představení tvoří hlavní náplň nového videa.

Advanced Idea Mechanics, zkráceně A.I.M., využili úvodních událostí hry jak k očernění dobrého jména Avengers, tak i k tomu, aby si zajistili plný přístup k technologiím Star Industries. Jejich superiorní intelekt a technologická převaha bude tedy jednou z předních devíz této zločinecké organizace. Jako taková bude tedy primárně disponovat robotizovanými jednotkami a supermoderními energetickými zbraněmi.

Co se vrchních představitelů A.I.M. týče, zde se pak vedle George Tarletona, respektive MODOKa, sluší zmínit i druhou hlavu organizace, a sice Monicu Rappaccini. Paní Rappaccini, která v komiksech proslula spíše jako Scientist Supreme, je právě onou osobou, jež nese odpovědnost za (ne)zmařený experiment okolo tvorby Inhumans v úvodní pasáži hry.

Marvel’s Avengers vychází 4. září, a to ve verzích pro PS4, Xbox One a PC. V případě, že si hru chcete osahat ještě dříve, je záhodno zmínit, že po dobu trvání tohoto víkendu probíhá napříč všemi platformami otevřená beta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama