Hráči odhalili konce nových režimů TLOU2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči odhalili konce nových režimů TLOU2

Hráči odhalili konce nových režimů TLOU2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 8. 2020 10:35
Reklama

PS4 exkluzivní hit The Last of Us Part II dostal v rámci poslední aktualizace nové funkce. Konkrétně se jedná o dva nové herní “režimy” Grounded a Permadeath, přičemž první zmíněný odstraní většinu grafického rozhraní, zatímco ten druhý udělá ze smrti hlavní protagonisty definitivní fakt. Někteří hráči už hru s těmito nastaveními dohráli a zjistili, v čem se liší. Nebojte se, samozřejmě se vyhneme příběhovým spoilerům.

Změny se týkají pouze závěrečných titulků. Pokud k nim dojdete se zapnutým nastavením Grounded, místo původní skladby Wayfaring Stranger Johnnyho Cashe, v podání herců Troye Bakera a Ashley Johnson, zazní skladba Future Days kapely Pearl Jam. Tu Troy Baker (Joel) vybrnkává v průběhu příběhu hry, titulková sekvence ale nabízí plnou verzi tohoto coveru.

Bez videa se pak musí obejít tvrzení, že při dokončení hry se zapnutou permanentní smrtí autoři připravili jako odměnu plnou verzi Through the Valley, skladby Shawna Jamese známé z úplně prvního, odhalujícího traileru druhého dílu The Last of Us. Tato volba je podmíněná právě mechanismem Permadeath, zazní tedy i v případě, že hráči zvolí mimořádně obtížnou kombinaci obou novinek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama