TLoU 2 je v USA třetí nejprodávanější PS hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TLoU 2 je v USA třetí nejprodávanější PS hra

TLoU 2 je v USA třetí nejprodávanější PS hra

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 8. 2020 08:50
Reklama

Prodejní úspěch nejnovějšího PlayStation 4 exkluzivity studia Naughty Dog i nadále pokračuje. Společnost NPD Group oznámila, že se The Last of Us: Part 2 ve spojených státech dostalo na post třetího nejprodávanějšího PlayStation titulu všech dob.

Zástupci NPD Group dále uvedli, že jediné tituly, které příběh Ellie v prodejních číslech překonaly, byl Spiderman studia Insomniac a God of War od studia Santa Monica. V obou zmíněných případech je však nutné brát na zřetel, že obě hry jsou na trhu již od roku 2018. Úspěšné prodeje The Last of Us dodatečně podtrhuje i skutečnost, že hra ve spojených státech nedávno zaujala třetí místo i mezi všemi hrami vydanými v roce 2020. V tomto případě ji překonal pouze nový Animal Crossing a poslední díl Call of Duty.

Při pohledu do minulosti, není současný úspěch hry nikterak překvapivý. Koneckonců, titul pokořil dosavadní rekord nejrychleji prodávaného PS4 titulu, když se mu během pouhých tří dní podařilo nashromáždit přes 4 miliony prodaných kopií. Dodatečně, více než 2,8 milionu digitálně prodaných kopií v měsíc vydání zajistilo hře v očích Sony titul nejúspěšnějšího digitálního vydání mezi všemi PlayStation exkluzivitami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama