Ghost of Tsushima se připomíná v trailerech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima se připomíná v trailerech

Ghost of Tsushima se připomíná v trailerech

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 7. 2020 10:15
Reklama

Ghost of Tsushima obdržel v recenzi od Davida velmi pěkné hodnocení, je zřejmé, že se mu novinka od studia Sucker Punch velmi líbila. Její kvality už můžete ostatně posoudit i vy, právě dnes totiž hra vychází. Pokud ještě nejste přesvědčeni, můžete se rozhodnou při sledování trailerů, které vydání samurajské akce doprovází.

Tři ukázky se soustředí na jednotlivé aspekty hry. V první řadě jde o průzkum otevřeného světa. Zmíněn je originální způsob navigace, Jin Sakai se totiž na cestách orientuje pomocí větru. Video zaměřené na souboj pak prezentuje jeho smrtící tanečky s ostrou katanou, ale také třeba lukostřelbu. Poslední trailer demonstruje možnosti úpravy postavy, tvorby jedinečných obrázků nebo speciální černobílý režim, v němž se autoři odkazují na snímky legendárního režiséra Akiry Kurosawy.

Ještě než stihli první zákazníci vložit disk se hrou do konzole (případně spustit digitální verzi), odbavili vývojáři další update s číselným označením 1.04. Velikost je závislá na regionu, takže zatímco patch pro Asii zabere 5,5 GB místa, americká verze celých 8 GB, evropská ukousne přes 11 GB. Update odstraňuje některé chyby, z části se zaměřuje na problémy s lokalizací. Recenzenti si občas stěžovali na titulky a lipsync, možná vývojáři zapracovali právě na těchto nedostatcích.

Ghost of Tsushima je od dnešního dne dostupný exkluzivně na konzoli PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama