Příští týden vyjde rozšíření pro Superhot
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden vyjde rozšíření pro Superhot

Příští týden vyjde rozšíření pro Superhot

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 7. 2020 10:47 2
Reklama

Netradiční střílečka Superhot dokázala překvapit hned dvakrát. Jednak během vydání na běžných platformách, kam přinesla originální námět a neotřelé herní mechanismy, jednak při premiéře ve světě virtuální reality, kam její koncept výborně zapadl. Superhot: Mind Control Delete brzy nabídne další obsah.

Samostatně hratelný přídavek se v předběžném přístupu na Steamu pohybuje od prosince roku 2017. Do plné verze se překlopí už příští týden, kdy dorazí také na konzole. V čem je Mind Control Delete oproti původní hře jiný?

Autoři v podstatě nabízí všeho více. Více herních stylů, více schopností, technik a možností hackování, zkrátka více způsobů, jak vyzrát na nepřátele. Těch ale bude, jak jistě sami tušíte, také více. Navíc by měli být mnohem inteligentnější a nebezpečnější. To vše zabaleno v novém příběhovém pozadí. Podle vývojářů by si měli novinku zahrát i účastníci předběžného přístupu. Hra totiž prošla poměrně výraznou obměnou původního konceptu, dle slov autorů byl pozměněn asi šestkrát.

Sympatické je, že přídavek obdrží všichni majitelé původní hry zcela zdarma. Samostatně lze pak novinku pořídit za 25 dolarů. Superhot: Mind Control Delete vychází 16. července na PC, Xbox One a PS4.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama