Flight Simulator se brzy překlopí do bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flight Simulator se brzy překlopí do bety

Flight Simulator se brzy překlopí do bety

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 7. 2020 15:19
Reklama

Studio Asobo se naposledy pochlubilo působivou vizí multiplayeru, který chystá uvést do praxe v rámci titulu Microsoft Flight Simulator. Autorům při vývoji asistují i hráči, s jejich pomocí již dochází k částečné simulaci letového provozu. Probíhající alpha test se brzy posune do další fáze.

Vývojáři patrně pokročili na další úroveň. Koncem měsíce totiž odstartuje uzavřená beta. Od 30. července tak zřejmě virtuální vzdušný prostor zaplní další dobrovolní letci. Stačí jen mít trochu štěstí a počkat si na pozvánku. Přístup do bety si vysloužili také všichni účastníci alpha testu.

Vývojáři také nastínili, jaké změny přinesl dosud největší update. Došlo k opravám nejzávažnějších chyb, vylepšení chování letadel ve vzduchu, úprav se dočkalo i počasí a jednotlivá letiště. Vypadá to, že je vše na dobré cestě.

Je možné, že se další detaily o hře dozvíme prostřednictvím chystané prezentace Xbox Games Showcase, snad by se i mohlo objevit datum vydání. Zda se tak skutečně stane, se dozvíme 23. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama