The Crew 2 dostává velký letní update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Crew 2 dostává velký letní update

The Crew 2 dostává velký letní update

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 7. 2020 08:40 1
Reklama

Závodní open-world od Ubisoftu The Crew 2 sice vyšel již před dvěma roky, autoři jej však stále zásobují novým obsahem. Dnes by měl vyjít další velký balíček obsahu s názvem Summer in Hollywood, a aktivní i navrátivší hráči se mají na co těšit. Nabídne totiž nové závody, auta, ale i události se speciálními efekty.

Silnice Spojených států bude postupně brázdit 24 nových vozidel, mimo jiné se projedeme v Porsche 911 Carrera 4S, Koenigseggu One:1, Volkswagenu Beetle, Chevroletu Camaro ZL1 Rift, DeLoreanu DMC nebo Ducati draXter. Rozšíří se i nabídka doplňků, a to o nové efekty nitra, barvy neonů, zatmívání skel, klaksonů, kouřů či pneumatik.

Vedle standardní nabídky nových online událostí Summit nás lákají především exkluzivní “mood” závody. Ty nabídnou černobílé honičky v ikonickém Mustangu Boss nebo závody zastřené tmavomodrým sci-fi filtrem s všudypřítomnými neony.

The Crew 2 dostává velký letní update
i Zdroj: Hrej.cz

Zároveň aktualizace řeší spoustů existujících bugů a balančních nedostatků. Vychází na všech platformách a můžeme se připravit na stahování zhruba 23 gigabajtů dat. Kompletní patchnotes naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama