Avengers dostávají nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avengers dostávají nový trailer

Avengers dostávají nový trailer

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 6. 2020 10:05 3
Reklama

Do vydání herního dobrodružství superhrdinského týmu Avengers zbývají jen tři měsíce, ale o projektu Marvel’s Avengers příliš často neslýcháme. Až nyní se vody trochu rozčeřily a vedle informací o next-gen patchi dostáváme i nový příběhový trailer. Ten ukazuje především hlavního záporáka, MODOKa, a další hratelnou postavu, Ms. Marvel.

Ta v civilním životě nese jméno Kamala Khan a v průběhu singleplayerové kampaně postupně získá své nadlidské - elastické schopnosti. To ji dovede až do křížku se společností AIM a Georgem Tarletonem, který se později stane superpadouchem známým jako MODOK. Právě Ms. Marvel tak bude hnacím motorem pro obnovení spolupráce Avengers, kteří se rozpadli po nechvalně proslulé katastrofě během A-Day.

Trailer ale ukazuje i řadu dalších detailů zajímavých především pro fanoušky komiksové předlohy. K vidění je mimojiné několik obleků Iron-Mana včetně ikonického Hulkbustera, na moment se ukáže jeden z klasických padouchů Abomination a samozřejmě nesmí chybět tradiční neshody mezi jednotlivými členy superhrdinského týmu.

Marvel’s Avengers vychází 4. září na PC, Stadia, Xbox One a PlayStation 4. Později pak i na PlayStation 5 a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama