Za pár dní na Xboxu začne beta CrossfireX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za pár dní na Xboxu začne beta CrossfireX

Za pár dní na Xboxu začne beta CrossfireX

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 6. 2020 13:51
Reklama

Crossfire je značka, která bude známější především hráčům, kteří před lety ujížděli na vlně free-to-play stříleček a napodobenin Counter-Strike. Tak trochu překvapivě je ale první díl v současnosti vůbec nejhranější hrou světa, alespoň z hlediska množství hráčů. Vděčí za to především trhům v Asii, ale snaží se expandovat i do Evropy. Mimojiné skrze betaverzi vylepšené verze CrossfireX na Xbox One.

Ta odstartuje 25. června  a pro platformu Xbox bude exkluzivní. Stejně jako samotná hra, i když v tomto případě můžeme mluvit jen o dočasné exkluzivitě, titul by měl později vyjít i na PC.

Někteří herní novináři již dostali možnost do hry proniknout v předběžném přístupu a reakce jsou zatím kladné. Svou hratelností prý CrossfireX skutečně připomíná Counter-Strike, například v oceňovaném režimu Spectre ale dokáže do mixu velmi umně přimíchat ten fakt, že útočící tým nemůže používat palné zbraně, místo čehož využívá neviditelnosti.

Zatím není jasné, které režimy a mapy budou součástí bety, ani jak se do ní půjde dostat. CrossfireX každopádně i po vydání bude free-to-play multiplayerovou střílečkou až pro 16 hráčů. Stejně jako první díl na PC jej vyvíjí korejské studio Smilegate, přičemž celý projekt zastřešuje čínský gigant Tencent. Vzniká taktéž singleplayerový režim, který má na starost finské studio Remedy (Alan Wake, Control).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama