Guilty Gear Strive ukazuje Ramlethal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guilty Gear Strive ukazuje Ramlethal

Guilty Gear Strive ukazuje Ramlethal

Martin Synek

Martin Synek

16. 6. 2020 10:50
Reklama

Po koronavirové krizi se zpět do víru oznamování vrhli i tvůrci z Arc System Works, kteří aktuálně kutí nový díl bojovkové série Guilty Gear. Název Strive odkazuje na číslo 4, které určuje generaci bojovkové série a máme tu tedy čest se čtvrtou inkarnací. Což si žádá nové zvraty do už tak spletitého příběhového pozadí.

Nicméně aktuálně skrze akci Summer of Gaming 2020 oznámili tvůrci další postavu, se kterou se budete moci hrou prodrat k vítězství. Jde o ženskou postavu Ramlethal Valentine, která byla nehratelným bossem v sérii Guilty Gear Xrd: Sign či Revelator. Disponuje dvěma démonickými meči Lucifero a její účel je prostý. Vyhladit vše živé.

Nedávno jsem měl možnost okusit closed betaverzi Guilty Gear Strive a musím konstatovat, že jde o velmi nadějnou hru, která má doopravdy zábavný soubojový systém a skvělý zpívaný soundtrack. pokud byste měli chuť se na záznam podívat, můžete tak učinit níže. 

Nové video, které bojovnici prezentuje coby hratelnou postavu, uvidíme všechny její typické pohyby, uslyšíme i novou a dříve neslyšenou část soundtracku od Daisuke Išiwatariho, který je i hlavou celé série Guilty Gear. Nakonec se sluší ještě napsat, že další hratelnou postavu představí tvůrci v srpnu 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama