ND: Další hrou bude TLOU3, nebo nová IP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ND: Další hrou bude TLOU3, nebo nová IP

ND: Další hrou bude TLOU3, nebo nová IP

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 6. 2020 14:11 1
Reklama

Celý svět se pomalu chystá na vydání druhého dílu postapokalyptické akce The Last of Us, studio Naughty Dog se ale logicky dívá do budoucnosti. Kreativní ředitel Neil Druckmann se v rozhovoru pro magazín GQ zmínil o tom, že je prakticky jasné, co příštím projektem týmu nebude. Existují totiž jen možnosti třetího dílu The Last of Us a úplně nové značky.

„Zatímco začínáte nějaký projakt uzavírat, z kreativního hlediska je tu méně a méně věcí, kterým se věnovat, a já tak chtě nechtě začínám přemýšlet nad další hrou. Takže jo, další věcí by mohl být (The Last of Us) Part 3, nebo by další věcí mohla být nějaká nová IP,“ přemítá nad jeho současnými povinnostmi.

Příliš konkrétních informací z toho vyčíst nelze, s výjimkou toho, že se zřejmě v blízké době nedočkáme pokračování dobrodružné akce Uncharted. To se svým čtvrtým dílem v roce 2016 uzavřelo dramatický příběh hláškujícího hrdiny Nathana Drakea, a i přes četná přání fanoušků jsou kreativci v Naughty Dog s takovým koncem spokojeni.

Článek mimochodem ilustruje Druckmannův život, jeho práci na TLOU2 a přináší i některé zajímavé detaily z veselejších nebo temnějších fází vývoje. Včetně obrovské vlny antisemitistických urážek, které mu zaplavily emailovou schránku v reakci na únik detailů příběhu z konce dubna. 

The Last of Us: Part 2 vychází 19. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama