UEFA Euro DLC pro PES dorazí v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UEFA Euro DLC pro PES dorazí v červnu

UEFA Euro DLC pro PES dorazí v červnu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 5. 2020 10:30 1
Reklama

Letošní ročník eFootball PES 2020 se měl pochlubit licencovaným turnajem UEFA Euro, vzhledem k epidemii onemocnění Covid-19 a následného odložení skutečného šampionátu ale došlo k odložení bezplatné aktualizace. Společnost Konami nicméně na Twitteru oznámila, že balíček dorazí všem majitelům hry 4. června letošního roku.

Konkrétně bude součástí Data Packu 7.0 a pochopitelně obohatí všechny tři hlavní platformy. Z obsahového hlediska se bude jednat o slušnou nadílku, aktualizace nabídne všech 55 evropských národních týmů registrovaných asociací UEFA, stadion v Petrohradě a legendární Wembley, kompletní režim šampionátu i oficiální míč skupinové fáze mistrovství.

Autoři také slibují implementaci slibovaných mechanismů Featured players a Matchdays. Vzhledem k odložení skutečného šampionátu, který se odehraje až v červnu a červenci příštího roku, však konkrétní provedení neznáme. S určitostí už víme, že nevznikne oficiální Team of the Tournament, který byl na výkonech reálných sportovců závislý maximálně.

Původně měl balíček vyjít už během dubna, globální problémy ale způsobily odklad.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama