Upevněte přátelství v Mortal Kombat 11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Upevněte přátelství v Mortal Kombat 11

Upevněte přátelství v Mortal Kombat 11

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2020 16:14
Reklama

Přátelství je někdy víc než láska! Po letech se do brutální ságy Mortal Kombat vrací špetka náklonnosti, s novou aktualizací Aftermath se již za týden vrhneme do světa balonků, tanečků a Sub-Zero zmrzlinářství. Studio NetherRealm láká na novinku velmi úsměvným trailerem.

Friendships, kuriozní, pacifistická a lehce sarkastická alternativa oblíbených krvavých fatalities, se v sérii naposledy objevila v třetím díle, konkrétně kompilátu Mortal Kombat Trilogy z roku 1996. Slaví tedy návrat po bezmála 25 letech. Tehdy (poprvé se mechanismus objevil v druhém díle) šlo především o ironickou odpověď na stížnosti vyvolané brutalitou prvního dílu, s návratem k temnějšímu ladění značky ale čtyřka podobné vylomeniny nenabídla.

26. května se ale friendships objeví v bezplatné aktualizaci všem majitelům jedenáctého dílu a svou unikátní dostane každý existující hrdina. Spoustu si lze prohlédnout v traileru, prozradíme ale, že Scorpion svému protivníkovi nabídne plyšového medvídka, jeho konkurent Sub-Zero přispěchá s čerstvou zmrzlinou, Raiden rozjede pořádnou světelnou show a Kano pozve ostatní hrdiny na pořádnou grilovačku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama